MXMVZ!

Jongeren stoppen vaak (vanaf 10 jaar al) met het sporten op een sportvereniging. En er ontstaat bij hen een groeiende interesse is in “fitnessen” of “gymmen”. Op zichzelf is dat niet verkeerd! De ene beweegvorm wordt verruild door de andere. En regelmatig bewegen én belasten draagt bewezen bij aan een goede motorische en fysieke ontwikkeling. Maar grote fitnesscentra worden een soort ontmoetingsplekken met sterke aantrekkingskracht. Daar kleven ook nadelen aan. Jongeren moeten wel kennis hebben van wat ze wél of niet moeten doen. Of hoe ze veilig en leeftijdsgebonden aan de slag kunnen gaan. Het ontbreekt hen vaak aan kennis en inzicht. En ook aan goede pedagogische- en beweegtechnische begeleiding ter plaatse. Want die is er te vaak niet!

MXMVZ! (powered by XLPRO) biedt sport & fitnessaanbod voor jongeren vanaf 10 jaar en ouder! Bij MXMVZ! sporten en bewegen jongeren op een manier die bij hen past!

Dat doen ze bij ons op de sportclub, of in samenwerking met partners op andere locaties. Met MXMVZ! sporten, fitnessen en bewegen de jongens en meiden op eigen niveau en op een manier die bij hen past. Prestatie of de competitie staan NIET centraal. Educatie en verantwoord Bewegen, Beleven & Belasten wél! Plezier, jezelf uitdagen en het “samen-werken” (het t.e.a.m.) staan centraal! Zo helpen de jongeren mee met het ontwerpen en het uitvoeren van de activiteiten. Deelnemers ontwikkelen zich zo op fysiek, mentaal en sociaal vlak in een pedagogisch veilig fitnessklimaat. Dát is MXMVZ! 

 

Onze vaste basis is XLPRO in Stadshagen. Daar bieden wij wekelijks, binnen en buiten, Fitgames (voor jongens en meiden vanaf 10 jaar) aan. Gecombineerd met sport en spelactiviteiten. Ook bieden we hier Young Men & Ladies Only (14+) small group fitness lessen aan. Op externe locaties werken we ook projectmatig samen met scholen, welzijnsorganisaties en gemeentelijke instanties. Een team van ervaren en gediplomeerde beweegexperts begeleidt de XLPRO MXMVZ! activiteiten.

Ben je geïntereseeerd? Je kan VRIJBLIJVEND en GRATIS een paar keer meedoen! En natuurlijk mag je samen komen met vrienden of vriendinnen. Interesse? Klik op onderstaande button!

Bekijk ons lesrooster