MXMVZ!

MXMVZ! biedt een fitnessaanbod voor jongeren, vanaf groep 8 en ouder. Het is een toffe club die samen verschillende sportactiviteiten doet. Bij MXMVZ! kan je sporten en bewegen op een manier die bij jou past.

Sporters worden betrokken in het ontwerpen en het uitvoeren van het sport- en beweegaanbod. De “prestatie” of de “competitie” staan NIET centraal. Het “plezier in bewegen” en “samen-werken” (t.e.a.m.) wél!

Waarom MXMVZ?

Veel jongeren zijn lid van een sportvereniging. Maar veel meer jongeren niet! Een te hoge drempel, niet weten waar je voor kan kiezen óf jezelf niet willen vastleggen kan daarbij van invloed zijn. Het gevolg is te weinig beweging in een belangrijke levensfase! 

“Fitnessen” of “Gymmen” is enorm in trek. Ook bij tieners. En dat is beslist niet verkeerd! Regelmatig bewegen én belasten draagt namelijk bewezen bij aan een goede motorische en fysieke ontwikkeling. Maar dan moet je wel weten wát en hoe je het moet doen! Vaak ontbreekt het aan inzicht en begeleiding ter plaatse.

Dus… Waarom dan niet gewoon aansluien bij een toffe club waar je VAN ALLES kan doen? Bij MXMVZ! sport, fitness en beweeg je op eigen niveau. Op een manier die bij jou past. Zo ontwikkel je jezelf fysiek, mentaal en sociaal. Dát is MXMVZ! (powered by XLPRO).

Wie, wat, waar?

Onze vaste basis is XLPRO in Stadshagen. Daar bieden wij wekelijks, binnen en buiten, jeugdfitness en bootcamp lessen aan, gecombineerd met sport en spelactiviteiten. Speciaal voor jongeren. Tot zolang als het leuk is! Een team van ervaren beweegexperts begeleid de activiteiten.

Je kan VRIJBLIJVEND en GRATIS een paar keer meedoen! En natuurlijk mag je samen komen met vrienden of vriendinnen. Interesse? Klik op onderstaande button!

Bekijk ons lesrooster