MXMVZ!

MXMVZ! biedt een activiteitsaanbod voor jongeren, vanaf groep 8 en ouder, die (nog) niet willen kiezen voor één specifieke sport. Het is een toffe club die samen verschillende sportactiviteiten doet. Bij MXMVZ! kan je sporten en bewegen op een manier die bij jou past.

Deelnemers worden betrokken in het ontwerpen en het uitvoeren van het sport- en beweegaanbod. De “prestatie” of de “competitie” staan NIET centraal. Het “plezier in bewegen” en “samen-werken” (t.e.a.m.) wél!

Waarom MXMVZ?

Veel jongeren zijn al lid van een sportclub of vereniging. Maar ook heel veel jongeren niet. Een te hoge drempel, niet weten waar je voor kan kiezen óf jezelf niet willen vastleggen kan daarbij van invloed zijn. Het gevolg is dan vaak te weinig beweging in een belangrijke levensfase! 

Dus… waarom dan kiezen?! Waarom niet gewoon bij een toffe club horen waar je VAN ALLES kan doen? Bij MXMVZ! sport en beweeg je op eigen niveau. Op een manier die bij jou past. Zo ontwikkel je jezelf fysiek, mentaal en sociaal. Dát is MXMVZ! (powered by XLPRO).

Wie, wat, waar?

Onze vaste basis is XLPRO in Stadshagen. Daar bieden wij wekelijks, binnen en buiten, jeugdfitness en bootcamp lessen aan, gecombineerd met sport en spelactiviteiten. Speciaal voor jongeren vanaf groep 8. Tot zolang als het leuk is! Een team van ervaren beweegexperts begeleid de activiteiten.

Je kan VRIJBLIJVEND en GRATIS een paar keer meedoen! En natuurlijk mag je samen komen met vrienden of vriendinnen. Interesse? Klik op onderstaande button!

Bekijk ons lesrooster