Esther van Heiningen-Muijskens

XLPRO SportclubLeefstijlcoach, groepslesdocent en personal trainer. Coacht met bewegen en voeding tot een gezonde leefstijl. Sinds 2006 actief in de fitnessbranche.

Na haar studietijd werkte Esther als intercedent. Haar liefde voor bewegen en passie voor gezonde voeding kwamen samen toen ze er voor koos het roer om te gooien. Ze schoolde zich om tot Gewichtsconsulent en AALO Allround Docent. Ze was werkzaam als e-coach voor de thuisstudie tot AALO Voeding Docent. En werkte parttime bij verschillende fitnesscentra. In 2014 diplomeerde ze aan de post-HBO opleiding tot leefstijlcoach (Academie voor Leefstijl en Gezondheid).

Esther is een sprankelende, authentieke persoonlijkheid. Moeder van 3 zonen en getrouwd met Dirk Jan. Ze coördineert het backoffice en is leefstijlcoach, groepsfitnessdocent en personal trainer. De combinatie van het moederschap met ondernemerschap en een actieve leefstijl is een voorbeeld voor veel vrouwen. Haar levenservaring, mensenkennis, nuchterheid en oprechte aandacht zorgen voor duurzame gedragsverandering en blijvend resultaat. Ze weet de juiste snaar te raken. Wil je energieker en actiever zijn? Wil je verantwoord afvallen, op gewicht blijven of juist aankomen? Bij Esther ben je aan het juiste adres!