MXMVZ! voor jongeren

MXMVZ! biedt een activiteitsaanbod voor jongeren, vanaf 10 jaar, die (nog) niet willen kiezen voor één specifieke sport. Het is een toffe club die samen verschillende sportactiviteiten doet. Bij MXMVZ! kan je sporten en bewegen op een manier die bij jou past.

Deelnemers worden betrokken in het ontwerpen en het uitvoeren van het sport- en beweegaanbod. De “prestatie” of de “competitie” staan NIET centraal. Het “plezier in bewegen” en “samen-werken” (t.e.a.m.) wél!

Waarom MXMVZ?

Veel jongeren zijn al lid van een sportclub of vereniging. Maar ook heel veel jongeren niet. Een te hoge drempel, niet weten waar je voor kan kiezen óf jezelf niet willen vastleggen kan daarbij van invloed zijn. Het gevolg is dan vaak te weinig beweging in een belangrijke levensfase! 

Dus… waarom dan kiezen?! Waarom niet gewoon bij een toffe club horen waar je VAN ALLES kan doen? Bij MXMVZ! sport en beweeg je op eigen niveau. Op een manier die bij jou past. Zo ontwikkel je jezelf fysiek, mentaal en sociaal. Dát is MXMVZ! (powered by XLPRO).

Wie, wat, waar?

Een team van ervaren beweegexperts begeleid de activiteiten. Onze vaste basis is XLPRO in Stadshagen. Daar bieden wij wekelijks binnen- en buitenlessen aan speciaal voor jongeren. We bieden ook activiteiten aan op andere locaties. Onze activiteiten:

  1. Jeugdfitness/Bootcamp
  2. Dans
  3. Sport & Spel

Je kan VRIJBLIJVEND en GRATIS een paar keer meedoen! En natuurlijk mag je samen komen met vrienden of vriendinnen. Interesse? Klik op onderstaande button!