Josine

Na een mooie tip van een vriendinnetje ben ik de drempel over gestapt en heb contact opgenomen met Esther van XLPRO. Mijn doel: afvallen en lekkerder in m’n vel zitten! 

Tijdens het eerste gesprek met Esther werd ik gelijk enorm op m’n gemak gesteld. Esther is een erg vrolijk, enthousiaste en lieve dame! Eerste afspraken gemaakt, waaronder 3x per week lessen volgen bij XLPRO. Dat is even puzzelen in de agenda van een werkende moeder, maar het sporten vond ik de makkelijke kant van alles! De verschillende lessen zijn uitdagend, gezellig en goed te volgen voor iedereen, dus ook voor mij.

Daarnaast tips over een gezonder leefpatroon en middels voedingscentrum.nl een eetdagboek bijhouden. Esther keek hierin mee en tijdens de afspraken werd dit besproken. Een belangrijk onderdeel om af te kunnen vallen, maar bij mij (maar met mij waarschijnlijk vele anderen) zit toch meer tussen de oortjes! Hierover heb ik hele prettige gesprekken gehad met Esther, waarbij zij mij de juiste vragen stelde hoe ik dit graag anders zou zien en dit ook voor elkaar kan krijgen. Wat is belangrijk voor mij en wat heb ik daarvoor nodig? Soms pittige en emotionele gesprekken, maar ook altijd met een lach en de volle aandacht van Esther. Van deze gesprekken kreeg ik vervolgens een verslag met de voor mij belangrijke vragen en punten van aandacht.

Vooral deze gesprekken en het vele sporten hebben mij geholpen kilo’s kwijt te raken. Dit gaat nog steeds niet altijd even makkelijk en ben nog niet bij mijn ideale gewicht, maar de knop is wel om!

Sporten blijf ik gezellig doen bij XLPRO en wordt daardoor ook gestimuleerd op de kilo’s te blijven letten!

Esther, heel erg bedankt voor je fijne hulp en lieve aandacht!