Post-Covid Programma

Zoals iedereen weet leven we in Nederland al langere tijd met de gevolgen van de Covid-pandemie. Dit betekent dat veel mensen al een Covid infectie hebben gehad. Een groot aantal mensen blijft hier na hun infectie nog last van houden.

Wanneer je na 12 weken nog last hebt noem je dit Long-Covid. Regelmatig volgen mensen met Long-Covid een traject bij de fysiotherapeut. Wanneer ze daar zijn “uitbehandeld” moeten ze het sporten zelf gaan doen. Dit is voor veel mensen vaak een grote stap.

Daarom gaat XLPRO hierbij helpen door een speciaal post-COVID programma op te starten. Dit zal bestaan uit een trainingsplan en een voedingsplan speciaal gemaakt voor het herstellen van Covid. Dit programma zal per individu worden gemaakt. Het doel: een zo snel mogelijk herstel!

Op deze manier willen we samen koers zetten op “fitter en vitaler”. Dit doen wij in samenwerking met Fysiotherapie De Dobbe. Een groot fysiotherapiemaatschap met praktijken in Zwolle en Genemuiden.

Op 1 maart 2022 start XLPRO met het aanbieden van het post-Covid programma. Mocht je hier zelf belangstelling bij hebben of ken je iemand die dat wellicht heeft? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!