XLPRO Beweegt Mensen!

XLPRO: vakexperts in leefstijl en bewegen. T.E.A.M. XLPRO brengt mensen “in beweging” naar een gezonde leefstijl. Creatief, innovatief en persoonlijk. Binnen- en ver buiten de muren van onze sportclub.

Een mens is gemaakt om “te bewegen”. Zowel fysiek-, mentaal- als sociaal. Het is van levensbelang en het voorkomt veel problemen. Bewegen, gezonde voeding en ontspanning werken positief en dragen bij aan blijvende fitheid. Maar veel mensen kunnen daar best wat steun bij  gebruiken! In 2009 zijn Esther en Dirk Jan van Heiningen daarom met XLPRO en de XLPRO Sportclub gestart. XLPRO Beweegt Mensen! Gedreven door  gezamenlijke passie voor een gezonde levensstijl.

Aanmelden Gratis Proefles

 

Hoe doen we dit?

Onze visie op bewegen en een gezonde leefstijl komt tot uiting in de XLPRO Sportclub, centraal in de Zwolse wijk Stadshagen. Het is een unieke plek. Wij zijn hier dagelijks met heel veel plezier en bevlogenheid actief. We kiezen er voor om kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk te werken. We specialiseren ons in small group fitness, personal training én leefstijlcoaching. We sporten in kleine groepen of individueel met een gekwalificeerde trainer. Samen sporten is leuker dan alleen en het biedt ook een stok achter de deur. Onze leden zijn ons “team”. T.E.A.M. = Together Everybody Achieves More.

Wat bieden we?

Met de XLPRO Sportclub bieden we een gevarieerd lesrooster met binnen- en buitenactiviteiten én diverse coachmogelijkheden. Zo blijf je gemotiveerd om te sporten en werk je resultaatgericht aan jouw doel. Wij bieden activiteiten voor alle leeftijden en specialiseren ons in het volgende:

small group fitness

personal training

leefstijlcoaching

Kennismaken of gratis proefles?

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking of proefles! Je kan ons bellen of “appen” op 06 – 81 24 93 09. Mailen kan ook naar info@xlpro.nl. Volg je graag een vrijblijvende proefles? Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Aanmelden Gratis Proefles