XLPRO Beweegt Mensen!

Een mens is gemaakt om “te bewegen”. Fysiek, mentaal en sociaal. Het is van levensbelang én het voorkomt veel problemen. Bewegen, gezonde voeding en ontspanning werken positief en dragen bij aan blijvende fitheid.

Veel mensen kunnen daar best wat steun bij  gebruiken! In 2009 zijn Esther en Dirk Jan van Heiningen daarom met de XLPRO Sportclub gestart. Inmiddels is XLPRO uitgegroeid tot een familiebedrijf met verschillende medewerkers en meer dan tweehonderd leden. Vakexperts in leefstijl en bewegen. Creatief, innovatief en persoonlijk. Binnen- en ver buiten de muren van onze sportclub.

Aanmelden Gratis Proefles

 

Hoe doen we dit?

Onze visie op bewegen en een gezonde leefstijl komt tot uiting in de XLPRO Sportclub, centraal in de Zwolse wijk Stadshagen. Het is een unieke plek. Wij zijn hier dagelijks met heel veel plezier en bevlogenheid actief. We kiezen er voor om kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk te werken. We specialiseren ons in small group fitness, personal training én leefstijlcoaching. We sporten in kleine groepen of individueel met een gekwalificeerde trainer. Samen sporten is leuker dan alleen en het biedt ook een stok achter de deur. Onze leden zijn ons “team”. T.E.A.M. = Together Everybody Achieves More.

Wat bieden we?

Wij bieden een gevarieerd lesrooster met binnen- en buitenactiviteiten én diverse coachmogelijkheden. Zo blijf je gemotiveerd om te sporten en werk je resultaatgericht aan jouw doel. Wij bieden activiteiten voor alle leeftijden en specialiseren ons in het volgende:

small group fitness

personal training

leefstijlcoaching

MXMVZ! (jongeren)

Kennismaken of gratis proefles?

We nodigen je van harte uit voor een kennismaking of vrijblijvende proefles! Je kan ons bellen of “appen” op 06 – 81 24 93 09. Mailen kan ook naar info@xlpro.nl. Of meldt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Aanmelden Gratis Proefles