Onze slogan: XLPRO Beweegt Mensen!

Regelmatige beweging werkt positief op zowel fysiek-, mentaal- als sociaal vlak. Want een mens is gemaakt om “zich te bewegen”. Het is van levensbelang en het voorkomt veel problemen. Regelmatig fysiek bewegen draagt in ieder geval bij aan blijvende fitheid. Veel mensen kunnen wel wat steun gebruiken bij het maken van goede keuzes ten aanzien van een gezonde en actieve leefstijl. XLPRO helpt hierbij. In 2009 zijn Esther en Dirk Jan van Heiningen daarom met XLPRO Sportclub gestart. Gedreven hun gezamenlijke passie voor beweging en een gezonde levensstijl. XLPRO staat voor eXpertise en PROfessionaliteit in de begeleiding naar een gezonde Leefstijl.

Aanmelden Gratis Proefles

 

Hoe doen we dit?

Wij kiezen er bewust voor om kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk te werken. We specialiseren ons daarom in small group fitness, personal training én leefstijlcoaching. Bij XLPRO train je in kleine groepen (of individueel) met een vaste gekwalificeerde- en ervaren trainer. Samen sporten is leuker dan alleen en het biedt een stok achter de deur. Onze leden zijn ons “team”. T.E.A.M. = Together Everybody Achieves More. Onze visie op bewegen en een gezonde leefstijl komt tot uiting in onze sportclub, centraal in de Zwolse wijk Stadshagen. Het is een unieke plek. Wij zijn hier dagelijks met heel veel plezier en bevlogenheid actief. Kleinschaligheid, persoonsgericht werken en op maat oplossingen bieden is ons streven.

Wat bieden we?

We bieden je een gevarieerd lesrooster met binnen- en buitenactiviteiten én diverse coachmogelijkheden. Zo blijf je gemotiveerd om te sporten en werk je resultaatgericht aan jouw doel. Onze doelgroep varieert van 10 tot 80 jaar oud. We specialiseren ons in de volgende zaken:

small group fitness

personal training

leefstijlcoaching

Kennismaken of gratis proefles?

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking of proefles! Voor kennismaking kun je ons bellen op 06 – 81 24 93 09. Mailen kan ook naar info@xlpro.nl. Volg je graag een vrijblijvende proefles? Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Aanmelden Gratis Proefles