XLPRO Beweegt Mensen! Waarom?

Regelmatig bewegen werkt positief op zowel fysiek-, mentaal- als sociaal vlak. Volgens ons is een mens gemaakt om te bewegen! Het is van levensbelang en het voorkomt veel problemen. Regelmatige beweging draagt in ieder geval bewezen bij aan blijvende fitheid.

Maar velen vinden het lastig om goede keuzes te maken ten aanzien van een gezonde en actieve leefstijl. XLPRO staat voor eXpertise en PROfessionaliteit in de begeleiding naar een gezonde Leefstijl.

Aanmelden Gratis Proefles

 

Hoe doen we dit?

Wij kiezen er bewust voor om kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk te blijven werken. We specialiseren ons daarom in de volgende zaken:

small group fitness

personal training

leefstijlcoaching

Onze visie op bewegen en een gezonde leefstijl komt sinds 2009 tot uiting in onze sportclub. Centraal in Stadshagen (Zwolle) gevestigd. In kleine groepen (of individueel) kun je daar trainen met een vaste trainer.

Samen sporten is leuker dan alleen en het biedt een stok achter de deur. “Clubgevoel” is voor ons belangrijk. Onze leden zijn ons “team”.

T.E.A.M. = Together Everybody Achieves More.

Wat bieden we?

We bieden je een gevarieerd lesrooster met binnen- en buitenactiviteiten én diverse coachmogelijkheden aan. Zo blijf je gemotiveerd om te sporten en werk je resultaatgericht aan jouw doel. Onze doelgroep varieert van 10 tot 80 jaar oud.

Kennismaken of gratis proefles?

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking of proefles!

Voor kennismaking kun je ons bellen op 06 – 81 24 93 09. Mailen kan ook naar info@xlpro.nl.

Volg je graag een vrijblijvende proefles? Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Aanmelden Gratis Proefles

 

Sportieve groet, T.E.A.M. XLPRO