Esther van Heiningen-Muijskens

XLPRO SportclubGeaccrediteerd leefstijlcoach, groepslesdocent en personal trainer. Coacht mensen in hun gedragspatronen met betrekking tot beweging en voeding. Esther is een sprankelende-, authentieke persoonlijkheid. Sinds 2006 actief in de fitnessbranche, moeder van 3 zonen en getrouwd met Dirk Jan. Al jaren lang coacht en begeleidt ze mensen naar een gezondere leefstijl. Na haar studies werkte ze een aantal jaren als intercedent. Haar liefde voor bewegen en haar passie voor gezonde voeding kwamen samen toen ze er voor koos het roer om te gooien. Ze schoolde zich om tot Gewichtsconsulent en AALO Allround Docent. Ze was werkzaam als e-coach voor de AALO thuisstudie tot Voeding Docent en werkte parttime bij verschillende fitnesscentra in Zwolle en omgeving. In 2009 startte ze, samen met Dirk Jan, XLPRO op. Ze coördineert het backoffice en werkt als groepsfitnessdocent, personal trainer en leefstijlcoach. In 2014 diplomeerde ze aan de post-HBO opleiding tot Leefstijlcoach (Academie voor Leefstijl en Gezondheid). De combinatie van moederschap, ondernemerschap en een gezonde-, actieve leefstijl is een voorbeeld voor veel vrouwen. Esther’s levenservaring, mensenkennis, nuchterheid en oprechte aandacht voor clubleden zorgen bij hen voor duurzame gedragsverandering en blijvend resultaat. Ze weet de juiste snaar te raken. Wil je energieker en actiever zijn? Wil je verantwoord afvallen, op gewicht blijven of juist aankomen? Bij Esther ben je aan het juiste adres!

Dirk Jan van Heiningen

XLPRO SportclubPersonal trainer, groepsfitnessdocent en leercoach. Allround vakexpert in bewegings- en fitnessonderwijs. Gespecialiseerd in persoonlijke- en groepsfitness training. Vanaf 1996 actief in de (internationale) fitnessbranche, het commerciële- en het reguliere bewegingsonderwijs.

Dirk Jan is docent bewegingsonderwijs (Calo 2001, 1e graad) en staat bekend als een creatieve- en bevlogen beweegprofessional. Een “beweger” in hart en nieren. Naast ondernemer (XLPRO) is hij vakexpert bewegen & leefstijl bij Onderwijsroute 10-14. Zijn rijke ervaring, grote netwerk en oprechte betrokkenheid maken hem uniek als docent en trainer-coach. Dirk Jan is door NLActief (brancheorganisatie) gekwalificeerd als Fitness Trainer A, B, personal trainer en groepslesinstructeur. Hij leidt al jarenlang mensen op- en inspireert tot een succesvolle carrière in sport, fitness en/of onderwijs. Hij was vijftien jaar werkzaam in het MBO bij sport & bewegen opleidingen van het Deltion- en Drenthe College. Specialisaties: profiel Sport, Bewegen en Gezondheid (SBG) en de keuzedelen Groepsfitness- en Fitness Trainer A en B. Ook was hij voorzitter van de Kenniskring SBG en examinator A/B voor NLActief. Als presenter gaf hij talloze opleidingen, workshops en workouts in binnen- en buitenland bij diverse (inter)nationale organisaties en presenteerde jarenlang op alle toonaangevende fitnessconventies in Nederland en ook ver daarbuiten. En als kernteam lid en examinator van de opleidingsinstanties AALO, ClubJoy Groepslesconcepten en Start2Move produceerde hij verschillende opleidingsprogramma’s. Dirk Jan was Mastertrainer en choreograaf van de programma’s ClubJoy Power® en ClubJoy Vitaal® en introduceerde Feestyler Fitness® in Nederland. Ook was hij Virtufit presenter en hoofdredacteur van het magazine XL Instructor. Nu presenteert hij op FitSnacks.TV.